Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye incir yedirmek

Rüyada ölüye incir yedirmek

Rüyada ölüye incir yedirmek yorulacağına ve neredeyse mağlubiyetle burun buruna geleceğine, hoşluk içinde olacağına, hayırlı ve yüksek mevkiye sahip olunacağına ve büyük zaferler kazanılacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, yaptığı bir projede büyük zararlara uğrayacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine, çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, küskünlüklerin oluşacağına inanılır.

Rüyada ölüye incir yedirmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyi üzebilirsiniz.

Rüyada ölüye incir yedirmek bir sebeple işyerindeki bir kesimi karşısına alacağına, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir yemek ve yedirmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına delalet eder.

Rüyada siyah incir yediğini görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, övgülerle ve başarılarla dolu bir yaşam sürüleceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin incir yediğini görmek yapılması planlanan yeniliklerin aksayacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek alınan haberler doğrultusunda çok büyük kazanç getirecek ve maddi sorunları tamamen ortadan kaldıracak olaylar yaşanacağına, kazançlı işlere girileceğine, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına rivayet eder.

Rüyada üzüm ve incir yediğini görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, çok güzel bir evlilik yapılacağına, girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine delalettir.

Rüyada birine incir yedirmek şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada incir reçeli yedirmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments