Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir reçeli yedirmek

Rüyada incir reçeli yedirmek

Rüyada incir reçeli yedirmek kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, sıkıntıların bitirilip esenliğe kavuşulacağına, hayırlı terfiler alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede yakın bir zamanda kurtulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, kişinin borca gireceğine ve sıkıntılı günler yaşayacağına, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada incir reçeli yedirmek gördüyseniz:

  • Duygularınızı kontrol altında tutmanızda fayda var.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek kederleneceğine, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yedirmek çok huzurlu ve mutlu olması için elinden gelen herşeyin en iyisini gerçekleştireceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına işaret eder.

Rüyada incir reçeli pişirmek aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine yorulur.

Rüyada incir reçeli kaynatmak dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, büyük çaba sarfedeceğine, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine işaret eder.

Rüyada incir reçeli almak parasının ve makamının artacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına, maddi konularda zayıf düşeceğine yorulur.

Rüyada incir reçeli görmek fikirlerini, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye delalet etmektedir.

Rüyada incir reçeli yemek içinin rahat edeceğine ve gözyaşının duracağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına delalettir.

Rüyada reçel yedirmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments