Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada incir yemek ve yedirmek

Rüyada incir yemek ve yedirmek

Rüyada incir yemek ve yedirmek çok büyük miktarda paralar kazanacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, kötü yönde hareket edeceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kazancından başkalarına da vereceğine, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına işaret eder.

Rüyada incir yemek ve yedirmek gördüyseniz:

  • Rekabet ortamları veya mücadele gerektiren durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada incir yemek ve yedirmek sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine ve aşılan engellerin ardından çok beğenilen ve sevilen bir projenin sahibi olunacağına, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, eş ve evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada incir ağacından incir yediğini görmek maddi gücünün katlanacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada incir yedirdiğini görmek keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, asla yüksünmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine incir yedirmek bazı başka desteklere kavuşacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına delalet eder.

Rüyada incir reçeli yedirmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, hasta olanın da iyileşeceğine, toplumun önde gelen kişileri arasına gireceğine, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına yorulur.

Rüyada yeşil incir yediğini görmek dertlerin bir anda sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, istediği gibi bir hayata kavuşacağına alamet eder.

Rüyada incir reçeli yediğini görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine ve üzüntü duyulacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüye incir yedirmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments