Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi gözlük takmak

Rüyada mavi gözlük takmak

Rüyada mavi gözlük takmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine, kendi şansını kendi yaratacağına, rüya sahibinin ettiği duaların ve tuttuğu dileklerin karşılık bularak hayallerinin de gerçekleşeceğine, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi gözlük takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda daha iyi yollar bulabilir, çözümler üretebilir ya da normal zamanda dikkate bile almayacağınız veya dikkatinizden kaçan yaratıcı fikirler ya da yollar üzerinde durabilirsiniz.

Rüyada mavi gözlük takmak hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, şifa ve ilaç bulacağına işarettir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, düşmanlarını bile affedeceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada sarı gözlük takmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, hedeflerine ulaşmak için hiçbir güçlükten kaçmayacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak bir sebeple aile büyüklerinden birinin kalbinin kırılacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın gözlük takmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına yorulur.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna, çok iyi günler göreceğine sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gözlüğü takmak sorunlarının ve üzüntülerinin artacağına, bütçesinin küçüleceğine, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük almak takmak rahata kavuşmaya, büyük bir maddi kayba uğranacağına, kafasındaki soru işaretlerinin çözüleceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments