Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli gözlük takmak

Rüyada renkli gözlük takmak

Rüyada renkli gözlük takmak hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, doğruluktan ve hak yolundan da ayrılmayacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine, maneviyatın da zenginleşeceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine delalet eder.

Rüyada renkli gözlük takmak gördüyseniz:

  • Hiç kimse açık yürekli ya da fazla cesur bildirimlerin peşinden gitmek istemiyor olabilir.

Rüyada renkli gözlük takmak nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada gece güneş gözlüğü takmak gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine delalet etmektedir.

Rüyada numaralı gözlük takmak ferah bir döneme girileceğine, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına delalettir.

Rüyada beyaz çerçeveli gözlük takmak yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın gözlük takmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, büyük işlere girileceğine, kısmetin bollaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı güneş gözlüğü takmak yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, yapılan işte ustalaşılacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine tabir olunur.

Rüyada siyah çerçeveli gözlük takmak ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine işarettir.

Rüyada yeni gözlük takmak alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments