Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz göz kalemi görmek

Rüyada beyaz göz kalemi görmek

Rüyada beyaz göz kalemi görmek yapacağı büyük çalışmalar sayesinde çok yüksek mevkilere sahip olacağına, kazancın düşeceğine, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, sevimsiz bir kişi ile iş yapmak zorunda kalınacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi gördüyseniz:

  • Bazı yaptırımlarda bulunmanız, emirler vermeniz veya yerine getirilmek üzere notlar bırakmanız durumunda karşınızdaki kişilerin benzer hareketleriyle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz göz kalemi görmek içine kapanacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, hayallerin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek şöhret ve hayır getireceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine delalet eder.

Rüyada lacivert göz kalemi görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, şansın ve kısmetin açık olacağına, her geçen gün başarıların artacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine inanılır.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek saygınlık kazanacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada gözlere kalem çekmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, böylelikle yere daha sağlam basmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada gözlerine siyah kalem çekmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, kişinin üstünde çok fazla baskı hissetmesi ve her şeyin hesabının sorulması nedeniyle sıkıntılar yaşayacağına işarettir.

Rüyada göz kalemi çalmak başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada gözüne yeşil kalem sürmek işinin gücünün rast gideceğine, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments