Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada göz kalemi çalmak

Rüyada göz kalemi çalmak

Rüyada göz kalemi çalmak işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, uzun zamandan beri ödemekte zorlanılan borçların kısa süre içinde son bulacağına, rahat yaşayacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, işlerinde aksama olacağına alamet eder.

Rüyada göz kalemi çalmak gördüyseniz:

  • Yalnız kişisel yeteneklerinize öncelik tanımaya çalışmalısınız.

Rüyada göz kalemi çalmak bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, yaşanan yokluğun biteceğine, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine tabir olunur.

Rüyada kalem çaldırmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, bazı ortak işlere gireceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kalem çalmak işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına işaret eder.

Rüyada gözüne göz kalemi sürmek çekilen hasretin biteceğine, alın teri ve tırnaklarıyla kazandığı parayı sevdikleri ile afiyet içinde yiyeceğine, hesapsız planları uygulayacağına bu yüzden de emeklerine yazık edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi çekmek bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, ekonomik durumun iyiye gitmesi ile düze çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz göz kalemi sürmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada gözlere kalem çekmek elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına rivayet eder.

Rüyada kahverengi göz kalemi görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments