Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert göz kalemi görmek

Rüyada lacivert göz kalemi görmek

Rüyada lacivert göz kalemi görmek kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına, yarar sağlamayacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine, nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, daha rahat bir hayata kavuşulacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, yapması gereken şeyleri oturup karar vermesi ve bir plan yapması gerektiğine eğer bu şekilde hareket ederse içinde bulunduğu durumdan rahatlıkla kurtulacağına ve çok zor zamanlar geçirdikten sonra düze çıkılacağına ve kazanç elde edileceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada lacivert göz kalemi gördüyseniz:

  • İşi veya konuyu kaçırmaktan korkup yumuşamayın.

Rüyada lacivert göz kalemi görmek sorunların kısa sürede aşılacağına, kendisini de, ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lacivert göz görmek yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada siyah göz kalemi satın almak zorlukların biteceğine, hayırlı ve sevinçli olaylar yaşayacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına delalet eder.

Rüyada pembe göz kalemi sürmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, sıkıntıların ister istemez baş göstereceğine, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına inanılır.

Rüyada mavi göz kalemi çekmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine tabir olunur.

Rüyada kahverengi göz kalemi sürmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada rengarenk göz kalemi görmek hem hayatının kurtulacağına, büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, şansın açılacağına inanılır.

Rüyada gözüne yeşil kalem çekmek hayatına şans ve uğur getirecek işler yapacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, çok büyük bir işe girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments