Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaygan zemin görmek

Rüyada kaygan zemin görmek

Rüyada kaygan zemin görmek gidilecek yönün belirleneceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, elinin sıkışacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada kaygan zemin gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ya da önemli ilişkilerinizi iletişim kanalları yoluyla geliştirebilirsiniz.

Rüyada kaygan zeminde yürümek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına işarettir.

Rüyada kaygan zemin görmek rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına ve uğradığı tüm zararı bu kişiden geri isteyeceğine, çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, çok pişmanlık duyacağına işarettir.

Rüyada kaygan merdivenden inmek aç kalacağına, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, borçlanacağına, işini kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaygan merdiven görmek kişinin kendisi için iyi dileklerle girdiği işlerin kendisine kar getirmesine sadece sayılı günlerin kalmış olacağına, hayırlı adımlar atılması sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, çevre, iş ve mekan değiştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kaygan yer görmek günahtan kaçınarak yaşayacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, gönül işlerinin hareketleneceğine, sayesinde çok büyük bir kazanç sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaygan yolda yürümek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tahta zemin görmek iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada mermer zemin görmek geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments