Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah fare kovalamak

Rüyada siyah fare kovalamak

Rüyada siyah fare kovalamak geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, yanlış yatırımlar yapacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, tövbe edip İslami kurallara uygun bir hayat sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah fare kovalamak gördüyseniz:

  • Yerleşik alışkanlıklarınızdan vazgeçmek sizi bir hayli korkutuyor.

Rüyada siyah fare kovalamak alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine yorulur.

Rüyada fare kovaladığını görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, hayattan beklediklerini de er ya da geç elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada fare görüp kovalamak onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine inanılır.

Rüyada evden fare kovalamak bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, arzuların yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek malında zulüm meydana gelmesine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına tabir olunur.

Rüyada farenin kediyi kovaladığını görmek bunun yanında işe gitmek dışında yaşamını hareketlendirmek ve biraz da hayatın güzelliklerinin tadına varmak için bir şeyler yapmaya yöneleceğine, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine inanılır.

Rüyada farenin kovaladığını görmek endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, iyi insanlarla arkadaş olunacağına işaret eder.

Rüyada evde fare kovalamak yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments