Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fare kovalamak

Rüyada fare kovalamak

Rüyada fare kovalamak bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, sağlam ve sarsılmaz bir makama oturacağına, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada fare kovalamak gördüyseniz:

  • Güzel planlar yapabilirsiniz.

Rüyada farenin kovaladığını görmek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada evde fare kovalamak başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, rütbesinin yükseleceğine işaret etmektedir.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Rüyada evden fare kovalamak kafasını kurcalayan sorunların biteceğine bu sayede de iş ve tahsil hayatına daha kolay adapte olacağına, oturaklı, ağır başlı, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, ağız tadının, keyfin ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Rüyada küçük fare kovalamak hırpalanacağına, darp edileceğine, kazancın azalmasına sebep olan bir durumun ve gereksiz harcamaların ortadan kaldırılacağına, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına inanılır.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sıkıntılı durumlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah fare kovalamak içinin hafifleyeceğine, yapılacak işlerde hep dikkatli ve ayık olunması gerektiğine ve ancak bu şekilde kazanç elde edileceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments