Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fareyi kovaladığını görmek

Rüyada fareyi kovaladığını görmek

Rüyada fareyi kovaladığını görmek büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, bunun kendisi için büyük şans olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada fareyi kovaladığını gördüyseniz:

  • Bazı kişilere bazı şeyler söyleyebilmek için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada evin içinde fare kovalamak borçlanacağına, işini kaybedeceğine, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, birikim yapma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük fare kovalamak esenlik bulacağına, kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, büyük adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine ve kişiler arasında çok daha büyük bir bağın ortaya çıkacağına, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine delalet eder.

Rüyada fare kovalamak zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine tabir olunur.

Rüyada evde fare kovalamak alınan borçların günü gününe ödeneceğine, insanlar arasında yüceleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada farenin kovaladığını görmek girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, çok güzel günler görüleceğine ve en yakın zamanda çok mutlu bir haber alınacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kedinin fareyi kovaladığını görmek kazanılan paranın artacağına, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, gerçek dostluklardan ve sevgiden uzak bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada beyaz fare kovalamak kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, kısmet alacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments