Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evin içinde fare kovalamak

Rüyada evin içinde fare kovalamak

Rüyada evin içinde fare kovalamak başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, hayatı boyunca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, rahat bir hayat süreceğine, cebinden parasının, hanesinden de rızkının eksik olmayacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, işlerin hiç olmadığı kadar iyi gideceğine, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına işarettir.

Rüyada evin içinde fare kovalamak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun, bazı yalanlarla karşılaşmanız mümkündür.

Rüyada evin içinde fare kovalamak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada evin içinde kedi kovalamak çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde siyah fare görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, sizi kaygılandıran şeylerin aslında farazi olduğuna rivayet eder.

Rüyada evin içinde fareler görmek tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, kimseye el açmadan yaşayacağına, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde fare öldürmek rüya sahibinin fakirleşeceğine, eğer kötü dönemdeyse de bu durumun bir süre daha süreklilik göstereceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin içinde kedi ve fare görmek birçok iş kapısının açılacağına, vefa borcu duyulan bir kişiye hem maddi hem manevi olarak destek olunacağına ve bolluk içinde bir yaşam sürüleceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, dost ve akrabaların şaşırtılacağına yorulmaktadır.

Rüyada evin içinde fare görmek etrafındaki insanların çok büyük saygısını ve güvenini kazanacağına, hasretin biteceğine, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada fareyi kovaladığını görmek çok iyi bir kariyer edineceğine, hayat boyu desteği olacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments