Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap parke görmek

Rüyada ahşap parke görmek

Rüyada ahşap parke görmek para kazanmasına da vesile olacağına, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, yeni bir çevre edinileceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine, hayallere kavuşulacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, işlerinin de rast gideceğine, sevdiklerini de koruyacağına, helal rızık yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada ahşap parke gördüyseniz:

  • En önemli amacınızı gerçekleştirmenizi sağlayacak oyun başlıyor olabilir.

Rüyada ahşap parke görmek parasal durumun düzeltileceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine işaret eder.

Rüyada tahta parke döşemek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, feraha ereceğine inanılır.

Rüyada laminant parke görmek günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine alamet eder.

Rüyada kırık parke görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine, kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada eve parke döşemek sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına delalet eder.

Rüyada araba parketmek aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada tahta parke görmek bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada parke döşemek aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, işlerinin hafifleyeceğine, maddi imkanlarının çoğalacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments