Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta parke döşemek

Rüyada tahta parke döşemek

Rüyada tahta parke döşemek uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına, şen kahkahalar atacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tahta parke döşemek gördüyseniz:

  • Yanılgılar, yanlış anlaşılmalar veya aldatma ya da aldatılma durumları söz konusu olabilir.

Rüyada tahta parke döşemek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, heveslerinin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada parke döşemek ticaretinin de bozulmayacağına, karamsar olacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine yorulur.

Rüyada eve parke döşemek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine, zarar etmeyeceğine, maddi olarak iyi şartlara sahip olacağı gibi manevi olarak da keyfinin ve neşesinin eksik olmayacağına, işlerinin kolaylaşacağına alamet eder.

Rüyada tahta parke görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına alamet eder.

Rüyada parke taşı görmek işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, bir sebeple zor zamanlar geçireceğine, eline geçen bir miktar parayı çok büyük zarara uğradığı bir işten kurtulmak için harcayacağına işarettir.

Rüyada kırık parke görmek sevinç ve sürura, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, iç açıcı sözlere tabir olunur.

Rüyada parke taş görmek sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, işlerinin kötüleşeceğine, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap parke görmek kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, deniz aşırı işler yapılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments