Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta parke görmek

Rüyada tahta parke görmek

Rüyada tahta parke görmek çalışmalarının takdir edileceğine, ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, işindeki verimin artacağına böylece maddi sorunlarının kalmayacağı gibi iç dünyasının da zenginleşeceğine, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, düşman olduklarının anlaşılacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Rüyada tahta parke gördüyseniz:

  • Ortamın netlik kazanmasını sağlamak kişisel olarak iyi hissetmenize neden olabilir.

Rüyada tahta parke görmek keyifli olacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine yorulur.

Rüyada tahta parke döşemek dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada parke döşemek cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, aradığı aşkı bulacağına, harcama gücünün artacağına delalet etmektedir.

Rüyada ahşap parke görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine tabir olunur.

Rüyada parke sökmek sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, yol göstereceğine, tecrübelerini aktaracağına yorulur.

Rüyada kırık parke görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine ve dert edindiği ve çözmek için büyük emek verdiği bazı sorunları birkaç denemeden sonra çözüme kavuşturacağına, dileklerinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada laminant parke görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, haksızlıklar karşısındaki duruşunu hiçbir zaman bozmayacağına delalet eder.

Rüyada parke görmek hatta kalplerinin kırılacağına ancak her şey düzeldikten sonra bu kişilerin kalbinin kırıldığının fark edileceğine, hayatının yoluna gireceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments