Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada laminant parke görmek

Rüyada laminant parke görmek

Rüyada laminant parke görmek yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına, bu bereketin hanesine de yansıyacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına işaret eder.

Rüyada laminant parke gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek için veya bazı işleri başlatmak veya tamamlamak için sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada laminant parke görmek dolayısıyla işlerin bozulacağına, çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, huzur kaçıran olayların sona ereceğine, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine işarettir.

Rüyada laminant görmek hayatını yoluna koymaya, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına işarettir.

Rüyada tahta parke görmek hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta parke döşemek yaşadığı yerin güzelleşeceğine, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada parke temizlemek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, hapisteki kimselerin tez zamanda tahliye olacağına, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada parke taş görmek insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, alacağı hayırlı haberler ile çok mutlu olacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine alamet eder.

Rüyada eve parke döşemek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, kazancını büyük miktarda arttıracağına, geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz araba parketmek yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments