Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırık parke görmek

Rüyada kırık parke görmek

Rüyada kırık parke görmek hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına, kolaylıklarla, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kırık parke gördüyseniz:

  • Gerektiğinde, sezgilerinizden yararlanarak olumsuz duygularınızı dizginleyebilirsiniz.

Rüyada kırık parke görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada parke görmek daha iyi anlaşır olacağına, bazı kişilerle yaşanan tatsızlıkların son bulacağına, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada tahta parke döşemek huzurlu bir aile hayatına sahip olunacağına, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına işaret etmektedir.

Rüyada parke silmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve parke döşemek maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, işi ile gündeme geleceğine, çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına delalet eder.

Rüyada tahta parke görmek kapanan kapıların açılacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, zorluklarının kalmayacağına, maddi imkânlarının azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap parke görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada laminant parke görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments