Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eve parke döşemek

Rüyada eve parke döşemek

Rüyada eve parke döşemek ilerleyen yıllarda şöhretli hale geleceğine, kazancının yerine gelmesine, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına, rızkın genişlemesine, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kazancını büyük miktarda arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada eve parke döşemek gördüyseniz:

  • Başka kişiler hiç sezdirmeden kendi planlarını sizinkilerin önünde uygulamaya çalışıyor olabilir.

Rüyada eve parke döşemek kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine, huzur getirecek birinin çıkacağına, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına inanılır.

Rüyada parke döşemek canının derdine düşeceğine, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok güzel işlere imza atacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tahta parke döşemek kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan rüya sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine inanılır.

Rüyada kırık parke görmek iş hayatı için harcanan emeklerin kazanç sağlayacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, bu sayede işlerin günden güne açılacağına, rahat bir hayat yaşanacağına, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, kazancın ikiye katlanacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada tahta parke görmek alafranga tuvalete küçük tuvaletini yaptığını görmesi, mal kaybına uğrayacağına, bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına yorulmaktadır.

Rüyada parke sökmek eğleneceğine, keyifleneceğine ve zevki sefa içinde olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, mutluluğa ve neşeye alamet etmektedir.

Rüyada beyaz araba parketmek sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına, bulunduğu bir ortamda istemediği bir tartışmaya gireceğine ve hayal ettiği şeylere çok emek verdiği halde bir türlü kavuşamayacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ahşap parke görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments