Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parke döşemek

Rüyada parke döşemek

Rüyada parke döşemek büyük fırsatlarla karşılaşacağına, bundan sonraki günlerin kendisine her zaman iyilik ve hayır getireceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, cesaretinin yerine geleceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, başarılı adımlar atacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına işarettir.

Rüyada parke döşemek gördüyseniz:

  • Yanlış anlaşılmaların söz konusu olabilir.

Rüyada eve parke döşemek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, hayatınızda olan biriyle ilişkilerinizin daha derinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada parke döşemek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Rüyada tahta parke döşemek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, çok üzücü olaylar yaşayacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine alamet eder.

Rüyada parke taş görmek aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına, başarılarının ardı arkasının kesilmeyeceğine, verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya rivayet etmektedir.

Rüyada parke sökmek sıkıntıların sona ereceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, gerek aile hayatında gerekse de iş hayatında bazı üzüntüler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada parke silmek az ama öz insanla görüşme kararı alacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, hoş olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada araba parketmek sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına delalettir.

Rüyada beyaz araba parketmek kolaylık sağlayacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments