Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba parketmek

Rüyada araba parketmek

Rüyada araba parketmek hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, yeni bir işe gireceğine, iş yerinde mevcut sorunların çözülememesi yüzünden yeni bir iş arayışına girileceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada araba parketmek gördüyseniz:

  • Göreceksiniz düşünerek en doğru yolu bulacaksınız.

Rüyada araba parketmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz araba parketmek hayal ettiğinden daha iyi bir hayata kavuşarak maddi, manevi mutluluğu tadacağına, ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Rüyada parke temizlemek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parke silmek ilerleyeceğine, yükseleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada parke sökmek daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, sahip olmak istediği her şeye fazlasıyla sahip olacağına, hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına rivayet eder.

Rüyada tahta parke döşemek bolluk içinde yaşamaya, iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine alamet eder.

Rüyada kırık parke görmek moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret eder.

Rüyada parke taş görmek onun istediği yoldan gideceğine, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments