Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil boyalı duvar görmek

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek çok yakın bir zaman içinde üzüntü verici bazı haberlerin alınacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına ve zarar verebilecek kişilerle tüm ilişkilerin kesileceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, işinin aksayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine işarettir.

Rüyada yeşil boyalı duvar gördüyseniz:

  • Bazı haberler alabilirsiniz veya elinize bilgiler geçebilir.

Rüyada yeşil duvar boyası görmek ele geçen parada artış olacağına, bugüne değin görmezden geldiği duygularını ortaya çıkaracağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine delalettir.

Rüyada yeşile boyanmış duvar görmek hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına ve eskisi gibi neşeli, hayata daha iyimser bakan kişi haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yeşil boyalı duvar görmek umutlarının kırılacağına, zamanının boşa gideceğine, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet eder.

Rüyada duvarda mavi boya görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeni boyanmış duvar görmek hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, afiyette olacağına delalet eder.

Rüyada boyalı duvar görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine alamet eder.

Rüyada duvarların boyandığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, iş alanında kendi uzmanlığını öne çıkararak markalaşmış bir isim haline gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada duvara boya görmek büyük aksilikler yaşayacağına, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments