Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap köprüden geçmek

Rüyada ahşap köprüden geçmek

Rüyada ahşap köprüden geçmek kolaylıklara kavuşacağına, çok çalışıp başarılı olduğu iş hayatında bulunduğu makamdan daha yüksek yerlere geleceğine, toplum içindeki değerinin artacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, üzüleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet eder.

Rüyada ahşap köprüden geçmek gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Rüyada ahşap köprüden geçmek her zaman hayırlı işler yapacağına, kaçırılan fırsatlar yüzünden uzun zamandan beri yapılmak istenen bir projenin askıya alınacağına, sinirlerine hakim olmakta güçlük çekeceğine rivayet eder.

Rüyada ahşap köprü görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına alamet eder.

Rüyada dere üstündeki köprüden geçmek sahip olduğu yetenek ve başarıları sayesinde çok iyi işlere gireceğine, kendisine büyük bir mutluluk kazandıracak bir haber alacağına, ayrıca üst düzey bir yöneticinin desteğinin alınmasıyla yüksek maaşlı bir mevkiye terfi alınacağına, sermayesinin çoğalacağına işarettir.

Rüyada atla köprüden geçmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına işaret etmektedir.

Rüyada istanbul boğaz köprüsünden geçmek hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, yakın bir zaman içinde bir bebek sahibi olunacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, yokluk içine gireceğine, zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek eve kapanıp, kendine döneceğine, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine, attığı her adımda çok daha kötü durumlara düşeceğine ama daha sonra sevdiği insanlardan birisinin vereceği destek sayesinde problemlerini teker teker çözeceğine ve çok büyük atılımlar yapmak için özgüven kazanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments