Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atla köprüden geçmek

Rüyada atla köprüden geçmek

Rüyada atla köprüden geçmek sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada atla köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada atla köprüden geçmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada denizin üstünden köprüyle geçmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine yorulur.

Rüyada köprüden uçarak geçmek her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına inanılır.

Rüyada gelinlikle köprüden geçmek bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, çok büyük bir acı duyacağına, huzursuzluklar ile boğuşacağına ve çok zor ve ruhsal olarak çok kötü bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada denizin üstünde köprüden geçmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, önemli sorumluluklar alacağına ve kendisini yaşam mücadelesine ortak edeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, uzun uğraşlar sonucu biriktirdiği zenginliği yitireceğine işaret eder.

Rüyada asma köprüden geçmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, zor durumlara düşeceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada ağaç köprüden geçmek bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin artacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabayla köprüden geçmek kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, haksızlık yapmayacağına, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments