Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap köprü görmek

Rüyada ahşap köprü görmek

Rüyada ahşap köprü görmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, çok istenen hedeflere ulaşılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, yeni iş kapılarının açılacağına, başarı için fırsatların artacağına yorulmaktadır.

Rüyada ahşap köprü gördüyseniz:

  • Çok önemli istek veya amaçlarınız var.

Rüyada ahşap köprüden geçmek şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, önemli yerlere geleceğine, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ahşap köprü görmek husumetlerin başgöstereceğine, hayatın kolaylaşacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahşap köy evi görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ahşap merdiven görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, küçük mutlulukların ve sevinçlerin yoğun olarak yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada ahşap ev almak daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına ve gerçekleştireceği projeler ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, maddi olanaklarının artacağına işarettir.

Rüyada ahşap mobilyalar görmek dünya malının çoğalacağına, iş ile ilgili problemlerden ötürü çok büyük zorluklar yaşayacağına, hayatının da düzene gireceğine inanılır.

Rüyada iki katlı ahşap ev görmek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, işinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ahşap yatak görmek onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, huzur ve sevgi dolu günler yaşayacağına, olumlu gelişmeler yaşayacağına ve hayatında sürpriz olacak olaylar meydana geleceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments