Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, yanlış yatırımlar yapacağına, kişinin kazancını artırmak uğruna hileli yollara başvuracağına, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, sürekli stres ve sinir içinde olacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, iyi işler ve projeler geliştirerek kendisini her alanda kanıtlama şansı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Başlangıçta başaramazsanız tekrar tekrar denemelisiniz.

Rüyada nehir üzerindeki köprüden geçmek yapılan çalışmaların heba olacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada nehir üstünde köprü görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada nehir köprü görmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, sırların ortaya çıkmasına, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada nehir üzerinde köprü görmek Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, illet bir hastalığa yakalanmayacağına, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada nehir ve köprü görmek mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, geçim sıkıntısı içine düşeceğine delalettir.

Rüyada köprü ve nehir görmek sevdiği kişiler tarafından çok hayırlı bir işe sokulacağına, bu iş sayesinde kendisine yeni ve hayırlı kapılar açan kişiler ile tanışacağına, aile bireylerinden birisi ile herkesi şaşkına çevirecek bir işe gireceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada nehir geçmek önemli işler yapacağına, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden birinin hasta olması sebebiyle çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve zor günler geçireceğine, onlara sanat öğreteceğine yorulur.

Rüyada nehirden yüzerek geçmek girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına, insanlara yol göstereceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments