Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, bir sebeple uzak durması gerektiğine ve kendisini kötü olayların içinde huzursuz bir şekilde bulabileceğine, psikolojik olarak düzeleceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek gördüyseniz:

  • Belli bir plan dahilinde ilerlememeniz durumunda her şey birbirine girebilir.

Rüyada sevgiliyle köprüden geçmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada denizin üstünden köprüden geçmek beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine, hayat boyu desteği olacağına işaret eder.

Rüyada deniz üzerinde köprüden geçmek hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada köprüden karşıya geçmek daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak ve işlerini sıkıntıya sokacak olan bir durumu ortadan kaldırmak için sahip olduğu bilgileri kullanacağına inanılır.

Rüyada ince köprüden geçmek çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine, büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada köprü üstünden geçmek kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, çok uzun zamandan beri sonuç beklenen bir yerden en kısa zamanda hayırlı ve olumlu haber alınacağına alamet eder.

Rüyada yıkık köprüden geçmek uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye tabir olunur.

Rüyada bir köprüden geçmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments