Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada civciv ve yumurtasını görmek

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek iş arayan bir kişiye iş imkanı sağlanacağına, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hanesine güneş doğacağına, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına işarettir.

Rüyada civciv ve yumurtasını gördüyseniz:

  • Baskı altında yıkılmamalı veya baskı uygulamamalısınız.

Rüyada yumurta içinde civciv görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, düzenini oturttuktan sonra hayatına kaldığı yerden daha başarılı ve daha mutlu bir şekilde devam edeceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine işarettir.

Rüyada civciv ve yumurta görmek çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek çalışmaların günden güne daha popüler olacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada yumurtanın içinden civciv çıktığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yumurta civciv görmek bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine, zahmetli bir işin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada civcivin yumurtadan çıktığını görmek yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yumurta ve civciv görmek başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, hayır getirecek ve iş dünyasında sarsılmaz bir yer edinilmesine katkı sağlayacak kişiler ile ortak olunacağına, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada civciv ve yumurtasını görmek dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments