Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah beyaz civciv görmek

Rüyada siyah beyaz civciv görmek

Rüyada siyah beyaz civciv görmek bir bebek sahibi olunacağına ya da evlilik konusunda bir adım atılacağına ve büyük bir huzura erileceğine, hayalkırıklığı yaşayacağına, rakiplerini geride bırakacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, bağının ve bahçesinin de artacağına, başına gelen kötü olaylardan ötürü çok huzursuz olacağına, tecrübesi olmayan yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada siyah beyaz civciv gördüyseniz:

  • Sizi aşırı harcamalara iten veya bazı şeyleri hafife almanıza neden olan kişiler olabilir.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına, başarısız olacağına, rızık elde etmek için atıldığı işlerde elindekileri de kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada siyah tavuk ve civciv görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, hataların telafi edileceğine ve zamansız gelen kötü bir durumun tatlıya bağlanacağına, sıhhatinden, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah civciv görmek illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sarı ve siyah civciv görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, bol rızık sahibi olunacağına rivayet eder.

Rüyada siyah civciv sevmek dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, her şeyin gönlünce olacağına, mutluluğunun, kazancının ve sağlığının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada siyah civcivler görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, yapılan ahlaksız davranışlara delalettir.

Rüyada beyaz civcivler görmek aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments