Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz civciv görmek

Rüyada beyaz civciv görmek

Rüyada beyaz civciv görmek adının fesada karışacağına bu nedenle de toplumdaki tüm saygınlığını yitireceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, eğlence ve renk geleceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına işaret eder.

Rüyada beyaz civciv gördüyseniz:

  • Sezgileriniz kuvvetleniyor, duyarlılığınız artıyor.

Rüyada beyaz civciv görmek yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, spora başlayacağına ve bu sayede sağlığının çok iyi bir durumda olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada beyaz civcivler görmek insanlarla uyumunun artacağına, içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına yorulur.

Rüyada siyah beyaz civciv görmek sıkıntılar son bulacağına, iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, bunun kendisine ekonomik sıkıntılarından kurtulması için çare olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz tavuk ve civciv görmek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine alamet eder.

Rüyada gurk tavuk ve civciv görmek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada horoz ve civciv görmek kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada yumurtadan yeni çıkmış civciv görmek ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, darlıktan, yokluktan, fakirlikten, hastalıktan ve tüm gereksiz korkularından da kurtulacağına, çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yumurtadan civciv çıktığını görmek attığı her adımda çok zarar edeceğine, rüya sahibinin bu kişi hakkında adli süreç başlatacağına, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, içini açmaya karar vereceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments