Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonu karıştırmak

Rüyada cep telefonu karıştırmak

Rüyada cep telefonu karıştırmak kariyer planının altüst olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu karıştırmak gördüyseniz:

  • Belli konularda üzerinize gelen veya sabrınızı sınayan kişiler olabilir.

Rüyada cep telefonu karıştırmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, rüya sahibinin kısmetinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine inanılır.

Rüyada cep karıştırmak çok fazla zarara sebep olmayacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon karıştırmak pek istenmeyen şeyler yaşanacağına, dünya işlerinden elini eteğini çekerek yaşamaya ve yaşamdan beklentilerin en aza indirileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada eski sevgilinin telefonunu karıştırmak Allah’ın kendisine tabiri caizse yürü ya kulum demesi ile alıp yürüyeceğine, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına delalettir.

Rüyada telefonu karıştırmak her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilinin telefonunu karıştırmak çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Rüyada birinin telefonunu karıştırmak sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için bu kişiden yardım alınacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada başkasının telefonunu karıştırmak kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments