Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cep telefonuyla aranmak

Rüyada cep telefonuyla aranmak

Rüyada cep telefonuyla aranmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına, kendisine uğur getireceğine, verilen bir karardan ötürü pişman olunacağına, elindeki işi rayına oturtacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kariyerinin yükseleceğine, kendi işinin başına geçeceğine işaret eder.

Rüyada cep telefonuyla aranmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızın karşılığını istediğiniz şekilde göreceksiniz.

Rüyada cep telefonuyla aranmak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, kazancın her daim artacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına delalet eder.

Rüyada cep telefonundan aranmak çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada telefonda aranmak anne baba duasının alınacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine inanılır.

Rüyada telefon aranmak yeni işlere girileceğine, şansın yaver gideceğine, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada telefonla aranmak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine inanılır.

Rüyada telefonla arandığını görmek kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine inanılır.

Rüyada telefonda arandığını görmek tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, ortak edineceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada telefondan aranmak maddi ve manevi olarak sevineceğine, iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments