Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bulut üstünde olmak

Rüyada bulut üstünde olmak

Rüyada bulut üstünde olmak sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, kurtuluşa kavuşacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bulut üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda yeteneklerinizi veya bilginizi arttırmanızı sağlayacak mücadeleci durumlara girebilirsiniz.

Rüyada evin üstünde kara bulut görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, sağlığına kavuşacağına, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada beyaz bulutların üstünde olmak üzüntülerin biteceğine, maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, gam ve keder çekmeyeceğine dolayısıyla erken yaşlanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulut üstünde olmak mutluluğunu çoğaltacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, dinine bağlı kalacağına işarettir.

Rüyada bulut üstünde uçmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, zararların yakında telafi edileceğine, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bulutların üstünde olmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada bulutun üstünde olmak zaferler kazanacağına, rakiplerini alt edeceğine, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine inanılır.

Rüyada bulut üstünde yürümek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalet etmektedir.

Rüyada üstünde bulut görmek büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına, kötü duygularını yeneceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments