Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar boyası görmek

Rüyada duvar boyası görmek

Rüyada duvar boyası görmek hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, gelirinin daimi olacağına, dualarının gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, içine düşeceği sıkıntılardan kurtulması ve rahat bir nefes alması için destek olacağına alamet eder.

Rüyada duvar boyası gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Rüyada sarı duvar boyası görmek kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına delalettir.

Rüyada duvar boyası almak zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, aynı zamanda da kesesini daha fazla doldurmayı başaracağına, çok zengin olmasa dahi kimseye el açmadan ömrünü tamamlayabileceğine işaret etmektedir.

Rüyada duvara boya görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine yorulur.

Rüyada duvar boyası görmek zor durumların sona ereceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada pembe duvar boyası görmek çok büyük kazançlar getireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, yaptığı işlerin de içine sineceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz duvar boyası görmek bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duvara boya yapmak ayrı düşmüşlerin kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada duvarın pembeye boyandığını görmek insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine, rüya sahibini kontrol etmekten vazgeçeceğine, dost çevrenizin genişleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments