Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşuna dizmek

Rüyada kurşuna dizmek

Rüyada kurşuna dizmek yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, sıkıntıdan kurtulmak için ettiği duaların da kabul olacağına, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine, bu sayede işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, hedeflerini tutturacağına, zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, varlıklı biri ise mal varlığının daha da artacağına, kendisini keşfedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kurşuna dizmek gördüyseniz:

  • Hoşnutsuz kişiler veya her konuda suçu başkalarına atmak isteyenler rahatsız edici bir atmosfere neden olabilir.

Rüyada kurşuna dizmek kendisine gelir getiren yolların açılacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, malvarlığının artacağına yorulur.

Rüyada şişe et dizmek yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, üzüleceğine ve kayıplar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada taş dizmek biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan rüya sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sandalye dizmek çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine sabır ve sükunetle sıkıntılardan sıyrılacağına, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada yeşil boncuk dizmek çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine, bir yandan düğün, bir yandan cenaze olacağına inanılır.

Rüyada bozuk para dizmek kendisini korumaya alacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına delalettir.

Rüyada fayans dizmek endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bardak dizmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, maddi zarara uğrayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments