Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz başörtülü birini görmek

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek atılan adımların zarar vereceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine, üzüntülerin daha da artacağına, tüm kazanç kapılarının, şansının ve kısmetinin de açılacağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, ettiği bütün duaların kabul olacağına, endişe ettiği bazı konuların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz başörtülü birini gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek emrinde insan çalıştıracağına, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bazı kısmetsizlikler ve üzüntüler yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek hayatının rast gitmeye başlayacağına, iş hayatının hayırlı bir şekilde yeni başarılara ulaşacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, yaptığı çalışmalar ile insanlar arasında çok saygın bir yere kavuşacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine delalet eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine delalet eder.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, emeklerinin boşa gideceğine, onlardan yana üzüntüye düşeceğine rivayet eder.

Rüyada başörtülü birini açık görmek eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, malını ve canını emniyete alacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeni başörtü takmak mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, haktan gelen her türlü sıkıntıya ve zorluğa göğüs germeyi de bileceğine, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına alamet eder.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, rızık ve kazanç elde edeceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments