Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek ayrılmış olanların kavuşacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kariyerinin yükseleceğine ve kişinin emrinde pek çok kişinin olacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin şanssızlıkları size fayda getirebilir.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü kadınlar görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, karlı yatırımlarının da kendisine büyük kazanç getireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, çok zor zamanları kolay bir şekilde ve zarara uğramadan atlatacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına, hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına ve karşısına çıkacak bir kişi ile dünyaevine gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek sevilen bir dostun geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, aile hayatını renklendirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına ve hayırsever bir arkadaşın yardım isteğine cevap verileceğine delalettir.

Rüyada eşini başörtülü görmek belirsizlikler yaşanması yüzünden gelecek için adım atmakta zorluk çekileceğine, güç ve para kaybedeceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments