Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine ve bu sayede çok büyük bir ferahlık duyacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz başörtülü kadın gördüyseniz:

  • Siz hangi cinsiyetten olursanız olun erkeklerle daha kolay anlaşabilirsiniz.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, yüzünün güleceğine ve hem ruhunun hem de bedeninin tazeleneceğine, yenileceğine, şifa bulacağına, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına delalettir.

Rüyada başörtülü kadınlar görmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, nefsine uyacağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü yaşlı kadın görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, yatırımlarından ve yeni girişimlerinden hayır ve yüz güldürecek gelişmeler elde edeceğine delalettir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına rivayet eder.

Rüyada başörtülü bir kadın görmek çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, aile bireyleri arasında huzurun, düzenin, saygının hiç eksik olmayacağına, helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına alamet eder.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, boyundan büyük işlere kalkışmayacağına ve taşıyamayacağı yükün altına girmeyeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments