Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini beyaz başörtülü görmek

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek bahtının ve geleceğinin açık olacağına, kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, sevinçli ve güzel günler yaşanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, insanları kandıracağına, sıkıntılı bir dönem geçirdikten sonra daha büyük zorluklar yaşayacağına, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada birini beyaz başörtülü gördüyseniz:

  • Verdiğiniz kararlardan vazgeçmek ya da planlarınıza bağlı kalmamak çok fazla tarzınız olmasa da, son zamanlarda aldığınız kararları veya yaptığınız düzenleme ya da planları gözden geçirebilirsiniz.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, kolaylıklarla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek başına uğursuzluklar geleceğine, zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, maddi yükünün artacağına delalet eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak sıkıntıların artacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceği gibi, ün sahibi, saygın biri haline geleceğine, zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek kafasının rahat olacağına, zorlukların baş göstereceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı renk başörtü takmak işlerinde arklı bir aşamaya geçeceğine, uzun bir zamandan beri istediği bazı hayallerine yakında kavuşacağına, kafasını toparlayamayacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kurtuluşa ereceğine ve aradığı huzuru yakalamayı başaracağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına inanılır.

Rüyada başörtü satın almak kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, geleceğin güzel olacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments