Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, hayatından çıkaracağına, çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına tabir olunur.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle gördüyseniz:

  • Uzun zaman devam etmesi gereken bir bağlantı ya da ilişkinizde meydana gelebilecek sorunların politik şekilde ele alınması gerekiyor.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, başarının, mutluluğun ve kazancın azalacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine inanılır.

Rüyada beyaz başörtülü kadın görmek rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, zorlukların ve tartışmaların aşılacağına alamet eder.

Rüyada beyaz başörtülü birini görmek kötü günleri arkasında bırakacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bol kazanç getireceğine inanılır.

Rüyada birini beyaz başörtülü görmek hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine, muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak temiz ve yeni bir sayfa açacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini açık görmek mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine işarettir.

Rüyada başörtülü kadınlar görmek kendisini işine veremeyeceğine, iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine, maddi anlamda güçleneceğine, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments