Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz başörtü takmak

Rüyada beyaz başörtü takmak

Rüyada beyaz başörtü takmak eşler arasında bir soğukluk olacağına, çok zor durumlara düşeceğine, eğer gören kişinin borçları varsa bu borçları ödeyecek maddi gücü bulacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine, o kişilerden güzel sözler duyulacağına ve jestler görüleceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, bereket ve zenginlik elde edeceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak gördüyseniz:

  • Belli bir plan, organizasyon ya da düzenlemenin yeniden yapılandırılması gerekebilir.

Rüyada beyaz başörtü takmak yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına, küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil başörtü takmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, ettikleri duanın kabul olacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtü takmak çok iyi giden işlerin duracağına hatta iş yerinin iflas edeceğine, birçok ortaklık kurulacağına, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına rivayet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak şöhret elde edeceğine, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına delalet eder.

Rüyada mavi başörtü takmak işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, yüzünün hep güleceğine delalet eder.

Rüyada pembe başörtü takmak ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak bol kazançlı bir iş yerine sahip olunacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına delalettir.

Rüyada yeni başörtü takmak işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, rüya sahibinin sıkıntılarından, zorluklarından ve çektiği zahmetten kurtulup, rahat bir nefes alacağına, daha güzelleşeceğine yakışıklı olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments