Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtülü birini açık görmek

Rüyada başörtülü birini açık görmek

Rüyada başörtülü birini açık görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına inanılır.

Rüyada başörtülü birini açık gördüyseniz:

  • Bazı konuları hafife almak ya da üstesinden gelebileceğinizden fazla yük almak ilişkilerde problemlere neden olabilir.

Rüyada başörtülü bayanı açık görmek huzurunun bozulmasıyla beraber yaşamının güvenilirliğinin de azalması ile ilgili bir durum yaşayacağına, çok istediği bir şeyin gerçekleşmeyeceğine, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birini açık görmek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sorunların yakın zaman içinde artacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına alamet eder.

Rüyada açık birini başörtülü görmek işlerinde önemli adımlar atacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine işaret eder.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına rivayet eder.

Rüyada başkasının başörtü taktığını görmek iyi habere, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, onların sorunlarını çözmek için elinden gelen herşeyi yapacağına yorulur.

Rüyada başörtülü bayan görmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini başörtülü görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, bir dönemi kazançlı, mutlu ve sağlıklı geçiriyorsa, diğer dönemini de mutsuz, hasta ve zor geçireceğine delalettir.

Rüyada ölüden başörtü almak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, büyük bir kazanç elde edeceğine, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments