Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeni başörtü takmak

Rüyada yeni başörtü takmak

Rüyada yeni başörtü takmak kaderinin yüzüne güleceğine, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, hayata ve işine dört elle sarılacağına ve bu mutlu halini diğer insanlara da geçireceğine, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeni başörtü takmak gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki ya da sağlığınızla ilgili konularda kontrolü ele almaya çalışan kişiler olabilir.

Rüyada yeni başörtü takmak deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, kişinin başkasının yardımı ile yerden kalktığını görmesi ise başkalarından yardım almadan konum ve para sahibi olamayacağına rivayet eder.

Rüyada başörtü takmak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, çarelere ve çözümlere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada mavi başörtü takmak olumlu gelişmelerin yaşamın her alanına yansıyacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına inanılır.

Rüyada lacivert başörtü takmak işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, hem işinde başarılı olacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada pembe başörtü takmak kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, genç, deneyimsiz kişilere her zaman fikir olarak destekte bulunup, onları her türlü zorlukla mücadele edebilmeleri için motive edeceğine alamet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına delalettir.

Rüyada yeşil başörtü takmak sağlık problemleri yaşamayacağına, zenginlik sahibi olunacağına, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments