Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü takmak

Rüyada başörtü takmak

Rüyada başörtü takmak mutluluk ve huzur elde edeceğine, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, eline geçen fırsatları bir türlü doğru ve hayırlı bir şekilde değerlendiremeyeceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha büyük adımların atılacağına ve büyük kazançların elde edileceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada başörtü takmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi ifade etmeniz gerekiyor, eksikler olabilir.

Rüyada yeşil başörtü takmak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına alamet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, hem moral hem de çareler bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtü takmak evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine, kurulu bir düzenin sağlanacağına, rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına delalet eder.

Rüyada pembe başörtü takmak hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına alamet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına tabir olunur.

Rüyada mavi başörtü takmak zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeni başörtü takmak kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, büyük işlere imza atacağına, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments