Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pembe başörtü takmak

Rüyada pembe başörtü takmak

Rüyada pembe başörtü takmak manevi olarak çok yıpranılacağına, canının sıkılacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, sıkıntılı ve sorunlu olunan zamanlarda büyük bir istekle ortak olacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, fakirlikten kurtulacağına, yollarını ayıracağına delalettir.

Rüyada pembe başörtü takmak gördüyseniz:

  • Beklenmedik gelişmeler planlarda değişiklik yapmayı gerektirdi veya ani kararlar söz konusu olmuş olabilir.

Rüyada pembe başörtü takmak dost ve akrabalarla paylaşılacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, kendisi ile baş başa kalacağına delalettir.

Rüyada pembe başörtü görmek işlerinin eskisinden daha iyi ve daha kazançlı bir hal alacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına alamet eder.

Rüyada beyaz başörtü takmak verimliliğinin de artacağına, bunun da rüya sahibine sorun olacağına, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtü takmak alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına ve kısmetin açılıp hayırlı bir kişiyle evlenileceğine, yaşanan bütün sorunların biteceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, mal mülk konusunda çok büyük adımlar atıp çok zengin olacağına, kendisini çok yıpratacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü takmak üstüste kazanılan başarılar sayesinde prestij sahibi biri olunacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir nebze olsun uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak çevresindeki kişilerin, komşularının, yaşadığı muhitin yenileneceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, alacaklarını tahsil edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil başörtü takmak ilerleyeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments