Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı renk başörtü takmak

Rüyada sarı renk başörtü takmak

Rüyada sarı renk başörtü takmak ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, engellerden kurtulacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, yeni hayatında çok hayırlı ve kazançlı işlere imza atacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, haneye nifak gireceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, çok huzurlu ve güzel bir yuvaya sahip olacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak gördüyseniz:

  • Atacağınız yanlış adımlar veya alacağınız yanlış kararlar nedeniyle yanlış bir yöne ilerleyebilirsiniz.

Rüyada sarı renk başörtü takmak eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına tabir olunur.

Rüyada yeşil başörtü takmak rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada yeni başörtü takmak insanların gözüne girerek pek çok görevin aynı anda üstesinden geleceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada lacivert başörtü takmak her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, daha iyi yaşantıya ve geçime kavuşacağına delalettir.

Rüyada beyaz başörtü takmak gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, problemlere çözüm bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü takmak imkân sahibi olacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine delalet eder.

Rüyada başörtü takmak inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, muradına ereceğine, istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine inanılır.

Rüyada pembe başörtü takmak amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments