Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil başörtü takmak

Rüyada yeşil başörtü takmak

Rüyada yeşil başörtü takmak kazancın günden güne düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayıp ister istemez maddi sıkıntılar içinde yaşamak zorunda kalacağına, pozitif hayat görüşü sayesinde büyük beğeni toplayacağına, hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına yorulur.

Rüyada yeşil başörtü takmak gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler veya iş birlikleri size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada yeşil başörtü takmak para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, girdiği her ortamda sevilip, sayılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni başörtü takmak evinin kapısının her zaman sevdiği kişilere açık olduğuna ancak bazı kötü niyetli kişilerin bu durumu istismar edeceğine ve kırgınlık yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, aşırı bencil davranarak sevdiklerini üzeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi başörtü takmak yaşanan bir sağlık sorununun şifa bulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada pembe başörtü takmak tabiatı kötü olan kişiye, kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, sevilen bir kişi ile yapılan bir ortaklığın kısa zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada lacivert başörtü takmak verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eline geçen fırsatların kazançtan çok zarar getireceğine, sevdiği kimseden hayır göreceğine delalet eder.

Rüyada başörtü takmak bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına ve büyük kazanç elde edeceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına işaret eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak işle ilgili olarak ummadığı bazı sıkıntıların ortaya çıkacağına, konforundan da ödün vereceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak düşmanı yenmeye, rakibi alt etmeye, atılan adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments