Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi başörtü takmak

Rüyada mavi başörtü takmak

Rüyada mavi başörtü takmak kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, rüya sahibinin işinin gücünün rast gideceğine, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine, onlarla bir araya gelip, hem moral hem de çareler bulacağına, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına, hayallere kendini çok fazla kaptıracağına ve bu nedenle de çok üzüleceğine, cebine giren paranın gittikçe azalacağına rivayet eder.

Rüyada mavi başörtü takmak gördüyseniz:

  • veya gruplarla birliktesiniz.

Rüyada mavi başörtü takmak kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, fakirliğinin biteceğine inanılır.

Rüyada başörtü takmak her nimetin lezzetine varacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe başörtü takmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada sarı renk başörtü takmak pek az kazanç getireceğine, rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada yeşil başörtü takmak mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert başörtü takmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, darlık ve yokluk çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada beyaz başörtü takmak sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, hayatında yeni bir döneme başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni başörtü takmak bol muhabbette kalacağına, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments