Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lacivert başörtü takmak

Rüyada lacivert başörtü takmak

Rüyada lacivert başörtü takmak sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, kazancı arttıracağına, kolaylık elde edeceğine, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, art niyetli kişilere uyacağına delalet etmektedir.

Rüyada lacivert başörtü takmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda fikir değiştirebilir veya farklı yönde ilerlemek isteyebilirsiniz.

Rüyada lacivert başörtü takmak bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, umutsuzluğa düşeceğine ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil başörtü takmak çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına işarettir.

Rüyada mavi başörtü takmak zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada başörtü takmak üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, sürpriz değişikliklerle ve yeniliklerle karşılaşacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine, işlerinin hemen hallolacağına rivayet eder.

Rüyada sarı renk başörtü takmak makamının sürekli yükseleceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz başörtü takmak kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada yeni başörtü takmak yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, bir yıkımdan ötürü çok zor ve sıkıntılı zamanlar geçireceğine, ahireti unutup dünyaya yaklaşmaya delalet etmektedir.

Rüyada pembe başörtü takmak eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, mekân değiştireceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments