Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz atın üstünde olmak

Rüyada beyaz atın üstünde olmak

Rüyada beyaz atın üstünde olmak verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, rahat nefes alınacağına, borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, sağlık konusuna sıkıntı olmasa da, maddi sorunların ve iş yaşantısındaki olumsuzlukların kişiyi çok fazla yıpratacağına, uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, kazancını artıracağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına yorulmaktadır.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak gördüyseniz:

  • Bir taraftan sizden beklenenleri yerine getirirken bir taraftan da ilerlemeyi hedeflemelisiniz.

Rüyada beyaz at üstünde görmek günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz atın üstünde olmak helal lokma yemesiyle beraber, iyi bir mümin hayatı yaşayarak herkese örnek biri olacağına, büyük kazançlar getireceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine inanılır.

Rüyada beyaz at üstünde birini görmek aile içinde husumet gelişeceğine, aile huzurunuzun bozulacağına, dara düşeceğine yorulur.

Rüyada beyaz at üstünde gelin görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına delalet eder.

Rüyada sevdiğini atın üstünde görmek iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada at üstünde görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, sevdiğini söyleyeceğine yorulur.

Rüyada ölmüş birini at üstünde görmek uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına yorulur.

Rüyada başkasını at üstünde görmek sıkıntılarının büyük bölümünü çözeceğine, çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments